новини

Спільне тренування збірних команд НА НГУ та ХНУВС

26.10.2023 15:28

Викладач кафедри фізичної підготовки та спорту Національної академії Національної гвардії України Володимир Катихін разом із представниками кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 ХНУВС – завідувачем кафедри Миколою Боровиком та викладачем кафедри Антоном Черніковим провели спільне тренування збірної команди НА НГУ з рукопашного бою та збірної команди ХНУВС із таїландського боксу, К-1, кікбоксингу.

Тренування пройшло на базі Харківського національного університету внутрішніх справ у межах міжвідомчої співпраці.

Під час тренування спортсмени розглянули методику виконання окремих вправ і прийомів, відпрацювали застосування заходів фізичного впливу, силового затримання правопорушника за допомогою техніки кікбоксингу, таїландського боксу та рукопашного бою, з метою визначення найефективніших засобів і методів вдосконалення спеціальної фізичної підготовки майбутніх працівників Національної поліції України та Національної гвардії України, з урахуванням викликів, що постають перед ними в умовах воєнного стану.

«Ми зібралися щоб обмінятися досвідом та знаннями, яких набули за час професійної діяльності. Тренування вийшло ефективним та сподобалося усім курсантам. Сподіваємось на подальшу співпрацю між НА НГУ та ХНУВСом», – зазначає Володимир Катихін.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ