новини

Щасливі діти – цінність України та майбутнє держави

01.06.2023 16:00

Щасливі діти – цінність України та майбутнє держави

Військовослужбовці Національної академії Національної гвардії України відвідали вихованців Обласних будинків дитини та центр соціально-психологічної реабілітації дітей з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Курсанти передали в дитячі будинки необхідні продукти харчування, інструменти для побутових потреб, різноманітні іграшки, фрукти, солодощі та канцелярію.

«Малеча закладів із радістю чекає таких зустрічей, оскільки вони дарують нові можливості спілкування, безліч позитивних емоцій. Дуже приємно бачити їх усміхнені обличчя та радісні очі. Саме це є головною винагородою для нас», – зазначив полковник Сергій Волошко.

Також, курсанти дарували діткам кульки, малювали та танцювали разом, організовували квести, вікторини та музичні конкурси. Діти проходили цікаву квест-гру з пошуком скарбів, в яких були солодкі подарунки. А оркестр Академії привітав слухачів музичними творами.

«Здавалося ми робили свято для дітей але відпочили і насолодились проведеним часом усі. Я радію, що для наших діточок життя продовжується, ми вітаємо їх зі святом, а їх батьки посміхаються. Дякую нашим військовим, які захищають щасливе життя кожного українця» -, поділилась враженнями курсантка Юлія Русецька.

Військовослужбовці Академії регулярно підтримують вихованців будинків дитини та долучаються до благодійних акцій на підтримку населення.

https://www.facebook.com/reel/791718312577735

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ