новини

У офіцерів-магістрів заочної форми навчання розпочався навчальний збір

10.01.2022 15:30

У Національній академії Національної гвардії України  у офіцерів-магістрів оперативного рівня, які навчаються на першому році навчання, розпочався навчальний збір. Він триватиме до кінця січня 2022 року.

Основною особливістю навчання офіцерів-магістрів заочної форми навчання, порівняно із денною є кількість годин, які відведені на самостійну роботу.

Вже завтра військовослужбовці почнуть складати іспити, які були винесені на екзаменаційну сесію.

«Навчальний збір проводиться з метою визначення контролю знань. Також під час лекцій офіцери-магістри заочної форми навчання отримують важливу інформацію, яка обов’язково стане їм в нагоді в майбутньому», - наголосив професор кафедри оперативного мистецтва полковник Юрій Бабков.

Відповідально підходить до збору й заступник начальника кафедри психології та педагогіки гуманітарного факультету Академії.

«Протягом навчального збору  я отримую дуже багато цікавої інформації, яку викладачі подають на високому рівні. Намагаюся брати максимум корисного від занять, щоб потім отримані знання застосувати у освітній діяльності. Також з завтрашнього дня розпочинаються заліки з 3 начальних дисциплін», - зазначив підполковник Ігор Товма.

Наступна сесія для офіцерів-магістрів заочної форми першого року навчання відбудеться восени 2022 року.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ