новини

В Академії підбили підсумки державної атестації

15.06.2020 11:10

У Національній академії Національної гвардії України підбили підсумки роботи екзаменаційної комісії, яка працювала в навчальному закладі протягом двох тижнів.

Цього року атестаційну комісію очолив заступник командувача Нацгвардії генерал-лейтенант Юрій Лебідь. Засідання підсумків роботи комісії відбулось за участю керівництва та науково-педагогічного складу Академії.

«Показником нашої роботи щодо підготовки офіцерських кадрів для Національної гвардії України стали успішні результати державних іспитів та позитивні відгуки комісії, - розпочав засідання генерал-лейтенант Юрій Лебідь. - Члени екзаменаційної комісії наголошують, що випускники досягли результатів навчання відповідно до стандартів вищої освіти – це було головним завданням колективу Академії».

Однією з особливостей роботи цієї екзаменаційної комісії став прийом іспитів у курсантів Київського факультету, які вперше складали іспити в  Харкові. Але передислокація до Харкова, за словами представників атестаційної комісії, не вплинула на успішність складання державної атестації випускниками Київського факультету.

Довідково. Підсумковій атестації підлягала 321 особа, з яких денна форма навчання (слухачі оперативно-тактичного рівня військової освіти, курсанти та студенти факультетів) – 226 осіб та слухачі оперативно-тактичного рівня військової освіти заочної форми навчання – 95 чоловік.

Диплом з відзнакою отримали 33 здобувачі вищої освіти, 8 стали претендентами на медаль «За відмінне закінчення військового вищого навчального закладу». Диплом магістра з відзнакою отримали 19 осіб, диплом бакалавра з відзнакою – 14 осіб.

Вже завтра на офіцерів-магістрів та лейтенантів чекає випуск і передислокація до подальших місць проходження служби у військових частинах Національної гвардії України.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ