новини

Випускники Академії Національної гвардії України нагородженні відзнаками за відмінне навчання

24.03.2023 10:28

Завдання, які сьогодні виконує Національна гвардія України, вимагають підготовки офіцерів, озброєних бойовим досвідом і найкращими методиками країн НАТО.

Саме таких лейтенантів у 2023 році випустила Академія Національної гвардії України. З нагоди випуску міський голова Вінниці Сергій Моргунов та начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов вручили відзнаки кращим випускникам Національної Академії НГУ.

«Сьогодні ми отримали відзнаки за навчання та виконання службових обов’язків, для мене приємно, що нас відзначили. Проте, головне те, що ми не збираємось зупинятися і будемо захищати суверенітет України  вже у військових частинах. Звісно використовуючи всі знання, які ми отримали в Академії», - розповів лейтенант Владислав.

Своєю чергою молоді офіцери подякували керівникам міста за надану допомогу у забезпеченні навчального процесу та подарували цінні подарунки від всіх курсантів.

Також, начальник Академії НГУ Сергій Соколовський за наказом командувача Національної гвардії України нагородив мера Вінниці Сергія Моргунова та начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова медалями – «За співпрацю».

«Багато випускників Академії зараз виконують завдання за призначенням на передових позиціях оборони країни. В свою чергу, як військовий навчальний заклад ми продовжуємо підготовку професійних офіцерів для подальшого забезпечення безпеки України. І ми вдячні керівництву Вінниці за те, що змогли надати Академії можливість працювати і продовжувати підготовку спеціалістів та надати,  усю можливу безпеку для курсантів», - зазначив начальник Академії НГУ генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ