новини

Волонтерська допомога від курсантів Академії

10.04.2023 09:03

Курсанти гуманітарного факультету Національної академії Національної гвардії плетуть маскувальні сітки щоб захистити життя оборонців країни, озброєння, військову техніку на сході України.

Чергову волонтерську допомогу гвардійці передають одному із керівників благодійної організації Rotary Club Kharkiv "New Level" Володимиру Безимянову, який згодом особисто відвозить військовим на передову.

Цього разу, окрім маскувальних сіток хлопці та дівчата передали захисникам мед, який розфасовували власноруч.

 «Сітки плетемо вже давно. Це дуже важливо, адже військові на передовій не будуть цим займатися, а це може допомогти їм зберегти життя. Тому, ми повинні допомагати їм хоча б у цьому, – зазначає курсант гуманітарного факультету Михайло. – Дуже приємно отримувати фідбек від людей, яким ми допомогли. Нам навіть знімали відео, дякували. Також військові у знак вдячності відправили нам зарядну батарею. Ми раді, що можемо долучитися до гарної справи та наблизити нашу перемогу хоч на мінімальний відсоток».

Зазначимо, що не вперше курсанти допомагають військовим та цивільному населенню. Різного виду медикаменти, радіостанції, квадрокоптери – усе це за власної ініціативи військові Академії закупляли та відправляли тим, хто цього потребував.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ