новини

З сержантським та старшинським складом Академії Нацгвардії провели додаткові заняття

18.02.2020 11:40
Головний старшина Національної академії Національної гвардії України старший прапорщик Олексій Страхов організував та провів додаткові заняття з головними сержантами рот, взводів та командирами відділень.

 

Старший прапорщик Олексій Страхов проінформував щодо вимог законодавства України, нормативно-правових актів, що визначають порядок проходження військової служби, підтримання військової дисципліни військовослужбовцями рядового та сержантського складу.

У зв’язку зі змінами положень Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України, учасникам заходу довели про необхідність вивчення функціональних обов’язків.

Крім того, головний старшина довів інформацію про загальні вимоги до представників сержантського та старшинського складу Нацгвардії відповідно до стандартів НАТО.

«Вивчення головними сержантами рот, взводів та командирами відділень своїх посадових обов’язків та обов’язків підлеглого особового складу – це вимога сьогодення. І військовослужбовці Академії дотримуються та виконують ці завдання на відмінно», - зазначив старший прапорщик Олексій Страхов.

Відзначивши важливу роль сержантської вертикалі в Національній гвардії України, головний старшина закликав гвардійців до більшої віддачі і подякував за самовіддану службу.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ