новини

Гвардійці Академії розпочали змагання за першість у Чемпіонаті з футзалу 2024

17.10.2024 15:33

В Академії Національної гвардії розпочався Чемпіонат з футзалу. У змаганнях беруть участь 12 команд з числа курсантів усіх факультетів. Суддями матчів виступають викладачі кафедри фізичної підготовки та спорту Академії.

 

Цього тижня пройшло перших 5 ігор. Команда курсу №1 командно-штабного факультету виборола перемогу у курсу №2 гуманітарного факультету з рахунком 5:1. Гравці курсу №1 гуманітарного факультету перемогли у курсу №3 гуманітарного факультету з результатом 4:1. Курс №4 командно-штабного факультету обіграв курс №3 факультету логістики з рахунком 1:0. Команда курсу №5 командно-штабного факультету здобула перемогу над курсом №2 факультету логістики з рахунком 6:0. Гравці курсу №6 командно-штабного факультету та гравці курсу №1 факультету логістики зіграли в нічию із рахунком 2:2. Чемпіонат буде проходити за системою одного кола.

 

«Матчі виявились дійсно запеклими та технічно цікавими. Команди боролись  з особливою витримкою та наполегливістю. Ніхто не хотів поступатись супернику, гравці часто створювали небезпечні моменти та відправляли м’ячі у ворота. І хоч це гра, в якій завжди є переможці і ті, хто отримав поразку, змагання принесли всім учасникам тільки позитивні емоції», - поділився враженнями старший викладач кафедри фізичної підготовки та спорту підполковник Артем Корольов.

 

Вже у грудні буде відома команда-переможець, яка визначиться за кількістю набраних очок у Чемпіонаті за результатами 66 матчів.  Після чого,  переможці отримають перехідний кубок та дипломи. Також, у кінці змагань буде визначений найкращий бомбардир, воротар та найкращий гравець Чемпіонату.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ